not available
 
 
 
 

Uw gezondheid

Door het invullen van de medische vragenlijst heeft u aangegeven dat er wellicht een situatie bestaat die de behandeling medisch gezien ongewenst maakt. Het kan zijn dat er een medische situatie bestaat waarbij het onmogelijk is zonder andere maatregelen de behandeling te ondergaan.Informeert u ons ruim van te voren hierover.

Onze arts en uw arts kunnen dan samen overleggen zodat zij gezamenlijk een programma maken waardoor u wel uw behandeling in Penang kunt ondergaan.Wellicht dat u iets langer dan normaal dient te blijven of dat er extra kosten aan verbonden zijn, dat hoort u natuurlijk van ons.

Paspoort of visum

Het is uw eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat uw reisdokumenten in orde zijn als u Maleisie binnenkomt.Normaal gesproken is er geen visum nodig maar dient uw paspoort wel 6 maanden geldig te zijn op het moment van aankomst.Mochten er speciale voorwaarden zijn dan hoort u dat uiteraard van ons.

Reisverzekering

U dient zelf een reisverzekering af te sluiten zodat u voldoende verzekert bent als u Maleisie inkomt.Deze reisverzekering dekt u voor de kosten van bagageverlies of een ongeval .Uiteraard heeft uw behandeling hier niets mee te maken maar u kunt altijd een ongelukje krijgen.

Medische aansprakelijkheidsverzekering

Onze artsen en de ziekenhuizen waar wij mee samen werken zijn uitgebreid verzekerd voor hun aansprakelijkheid.Mocht u deze verzekering willen aanspreken dan dient dat te gebeuren volgens de wetten van Maleisie.

Extra kosten

Als u ons vraagt extra dingen te doen voor u terwijl u in Penang bent en u heeft deze niet van te voren aan ons doorgegeven berekenen wij deze natuurlijk aan u door.Wij zullen u een faktuur geven hievoor en vragen uiteraard betaling van deze faktuur.

Verlenging van uw verblijf

In het geval u langer wilt blijven of uw herstel vraagt om een langer verblijf kunnen wij uw ticket wijzigen vaak zijn hier minimale kosten aan verbonden die wij u doorberekenen.Het verlengen van uw verblijf in het hotel is normaal gesproken geen probleem.

Onvoorziene ziekenhuis uitgaven

Wij geven precies aan wat er in het medische gedeelte is inbegrepen.

Het kan voorkomen dat u een allergie heeft voor een bepaald medicijn waardoor er een ander medicijn dient te worden gebruikt of u wellicht een extra nacht in het ziekenhuis dient te blijven.Voor een allergie is er altijd een eerste keer nodig om te ontdekken dat u allergisch bent.Hoewel uw pakket aangeeft dat u een nacht ziekenhuisverblijf heeft kan het voorkomen dat u zich nog niet voldoende goed voelt om naar uw hotel te gaan en dus nog een nacht in het ziekenhuis wilt blijven.

Normaal gesproken rekenen onze artsen niet extra's na de behandeling.Het kan voorkomen dat u een kleine bloeding heeft die gestopt dient te worden.In dat geval kan het voorkomen dat er extra kosten gemaakt dienen te worden zoals medicatie of een extra nacht ziekenhuisverblijf.

In dat geval betalen wij deze kosten voor u en vragen u later vergoeding hiervoor.Dit zijn meestal uiterst kleine bedragen.