not available
 
 
 
 


Welkom bij Beautiful Holidays!

Zoals u zult ontdekken, combineert Beautiful Holidays twee dingen, het herwinnen van uw zelfvertrouwen door plastische of cosmetische chirurgie en het tegelijkertijd genieten van een luxueuze vakantie.

Als u voor plastische chirurgie kiest zult u hierover goed hebben nagedacht. Een van de grootste zorgen is meestal hoe de mensen om u heen erover denken. Het voordeel van Beautiful Holidays is dat u uw familie, vrienden en collega's kunt vertellen dat u op een welverdiende vakantie gaat naar Penang. Zo vermijdt u vervelende vragen.

De stad Penang in Maleisiƫ is een gerenommeerde vakantiebestemming die daarnaast een internationaal erkende medische zorg levert. Zoals u mag verwachten van een internationale organisatie, hebben wij Nederlands sprekend personeel om u bij te staan in Penang, daarom is het geen must om Engels te spreken.

Mijn naam is Marloes Giezenaar en ik woon en werk in Penang, Maleisiƫ. Oorspronkelijk kom ik van Nederland, waar ik een MBA heb gehaald. Als ambitieuze zakenvrouw heb ik in Zuid Afrika, Frankrijk, Singapore en Duitsland gewoond.

Voordat ik met Beautiful Holidays begon had ik in Nederland een ISP behandeling gehad voor mijn lippen. Een vriendin kwam naar Penang voor een buikwandcorrectie. De excellente behandeling en de goede service, maar meer het kostenverschil met Nederland, bracht mij op het idee van Beautiful Holidays.

Wij bieden werk aan een tiental mensen die mijn gedrevenheid voor het detail en het klantgericht zijn delen. Wij zijn er met zijn allen trots op ervoor te kunnen zorgen, dat onze klanten uitstekend verzorgd worden vanaf het moment, dat zij van huis vertrekken totdat zij weer thuis zijn. Aangekomen in Penang staat ons personeel 24 uur per dag tot uw beschikking. Ik kan u verzekeren, dat u plezier heeft en ontspanning vindt tijdens uw verblijf hier en dat u met meer zelfvertrouwen weer naar huis gaat.

U bent bij ons geen nummer, maar wij behandelen iedere klant als een klant, die wellicht zeer individuele wensen heeft.

Om dit goed te kunnen begrijpen moet u het onderdeel hoe wij werken doorlezen. Een van de oorzaken van ons succes is dat tevreden klanten hun kennissen, familie, vrienden en collega's op ons attent maken. Mond-tot-mondreclame is het beste bewijs nietwaar.

Ten slotte als een van uw kennissen op vakantie gaat naar Penang, vraag dan niet teveel, maar kijk naar het resultaat als hij of zij terugkomt.

Ik hoop u spoedig in Penang te mogen begroeten.

Marloes Giezenaar
Managing Director