not available
 
 
 
 Beautiful Holidays werkt met twee privé ziekenhuizen in Penang. Beide ziekenhuizen zijn vergelijkbaar met ziekenhuizen in Europa of de V.S. en gebruiken de meest recente technologieën en aparatuur. De meeste artsen en chirurgen zijn opgeleid en getraind in Europa, de V.S., Singapore en Australië.

Omdat beide ziekenhuizen volledig operationeel zijn kunnen wij speciale programma's aanbieden als u bijvoorbeeld hartpatient bent.Overleg tussen de doktoren thuis en hier is dan uiteraard noodzakelijk, maar dit verloopt zeer goed.

Het eerste ziekenhuis is gevestigd in Penang sinds 1924 en is het langst bestaande ziekenuis in Penang. Onlangs hebben zij een volledig uitgeruste plastische en kosmetische kliniek geopend op het terrein van het ziekenhuis.

Het tweede ziekenhuis bestaat al meer dan 25 jaar en is één van de grootste privé ziekenhuizen in Penang, met meer dan 250 bedden en 400 personeelsleden.

Indien van toepassing verblijft u een of twee nachten in het ziekenhuis in een eenpersoonskamer.U blijft onder voordurende kontrole van de zusters totdat u ontslagen wordt. Dit is meestal nadat onze chirurg u heeft vrijgegeven voor ontslag en u uw medicijnen heeft ontvangen. De kosten van een verblijf in het ziekhuis zijn hier aanzinelijk minder en wij bevelen dit ten zeerste aan, voor uw eigen comfort en geruststelling.

Beide ziekenhuizen bieden een breed aantal specialiteiten aan met inbegrip van het volgend: Plastische, Reconstructieve en Kosmetische Chirurgie, KNO Chirurgie, Tandeelkunde, sport Chirurgie, Anesthesiology, Cardiologie, Oftalmologie, Gastoenterology, Algemene Chirurgie & Urologie, Nefrologie, Neurochirurgie, Neurologie, Verloskunde, Gynaecologie, Oncologie, Orthopedie, Pediatrie, Interne Geneeskunde, Hand en Microsurgery, Radiologie en Psychologie.

Allebei bieden ook de volgende faciliteiten en diensten aan:
Fysiotherapie & Rehabilitatiedienst, Laboratorium, ENT Laboratorium en het Laboratorium, Neurofysiologie EEG.
Hieronder enkele foto's van beide ziekenuizen.

Eenpersoonskamer van beide ziekenhuizen 

 

De buitenkant