not available
 
 
 
 

 

Beautiful Holidays gebruikt twee verschillende artsen die aan twee verschillende prive ziekenhuizen in Penang verbonden zijn. Beiden zijn ook micro- en rekonstruktieve arts en beoefenen dit ook wanneer nodig, zij vinden dit een duidelijk voordeel voor de plastische en kosmetische chirurgie.

Een van onze artsen is volledig opgeleid en getraind in de Verenigde Staten waar hij gedurende 33 jaar gewerkt en gewoond heeft. Hij is lid van The American College of Surgeons en ook ingeschreven by de ASAPS de overkoepelende organisatie van plastische en kosmetische chirurgen in Amerika.Hij bezit het diploma van de American Board of Plastic Surgery sinds 1985 en is voor meer dan 20 jaar in het vak werkzaam. In 2003 is hij naar Penang, zijn geboortestad, teruggekeerd. Hier voert hij de meeste behandelingen en operaties onder lokale verdoving uit in zijn privekliniek op het terrein van het volledig operationele ziekenhuis.

Onze andere arts heeft zijn basis doktersopleiding in Maleisie genoten waarna hij zich gespecialiseerd heeft in plastische en kosmetische en rekonstruktieve chirurgie gedurende een periode van 4 ½ jaar in Engeland in diverse ziekenhuizen. Hij is gediplomeerd door de American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS) en heeft zeer recentelijk de volledige Botox opleiding afgrond. Sinds 1998 heeft hij een praktijk in een prive ziekenhuis in Penang waar hij de meeste behandelingen onder algehele vedoving uitvoert.

Met het oog op restricties van de Maleise Medical Board, mogen wij helaas de naam en de kwalificaties van onze uitvoerende chirurgen niet publiceren. Wanneer u specifieke informatie wilt ontvangen, zoals het CV, emailt u dan uw verzoek naar admin@beautiful-holidays.com. Wij zullen u de benodigde informatie zo spoedig mogelijk toezenden