not available
 
 
 
 Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld ontvangt u een prijsopgaaf. In deze prijsopgaaf biedt Beautiful Holidays u meestal twee mogelijkheden aan, dit hangt af van de procedure die u kiest.

De behandeling onder lokale verdoving met IV sedatie en een of twee nachten verblijf in het ziekenhuis in een eenpersoonskamer of de behandeling onder algehele verdoving met eveneens een of twee nachten verblijf in het ziekenhuis.

De ene chirurg, met de Amerikaanse opleiding en meer als 20 jaar ervaring in Amerika, voert de meeste behandelingen uit onder lokale verdoving met een IV sedatie. Bij deze optie bieden wij bij de meeste behandelinegn een of twee nachten ziekenhuisverblijf aan in een prive kamer. De zusters van het ziekehuis zullen voor u zorgen, dit wordt zeer op prijs gesteld door onze klanten.

Onze Engels opgeleide chirurg voert de meesten behandelingen uit onder algehele verdoving in de operatiekamer van het ziekenhuis met een herstel kamer. Hier blijft u minstens een nacht in een prive kamer eveneens onder kontrole van de zusters van het ziekenhuis. De prijs voor deze optie is duurder, dit komt door het gebruik van de anestesist, de operatie- en herstel kamer.

Uw keuze hangt sterk af van uw eigen voorkeur; sommige mensen willen onder algehele narcose. Andere mensen willen niet de sterke bijwerkingen van een algehele narcose en kiezen voor de optie van lokale verdoving met ook een ziekenhuis verblijf van een of twee nachten.

Vandaag de dag worden de meeste hehandelingen in Europa en Amerika onder lokale verdoving met een IV uitgevoerd. Onze unieke service biedt u de mogelijkheid toch een of twee nachten in het ziekenhuis te blijven.

De meeste van onze klanten kiezen voor lokale verdoving met IV. Sommige kombinaties van procedures kunnen niet onder lokale verdoving worden gedaan, dit vindt u in onze prijsopgaaf terug.