not available
 
 
 
 


Wij begrijpen dat ons voorstel alleen niet voldoende is voor u om een beslissing te nemen.Onderstaand treft u aan hoe wij normaal gesproken te werk gaan.

Vragen

Vrijwel zeker heeft u vragen over de behandeling die u wenst, over de dokter, over het ziekenhuis, over het hotel of over ons. Mailt u ons gerust alle vragen die u mocht hebben. Normaal gesproken antwoorden wij binnen 24 uur.

U zult vragen hebben over de behandeling die u wenst. Bij behandelingen die niet standaard zijn en waar meer het aspect van vormgeving ter sprake komt zoals een neusverkleining , een facelift of zelfs een buikwandplastiek vragen wij u waarschijnlijk een of meer digitale foto's op te sturen zodat onze doktoren uw situatie goed kunnen beoordelen. Alleen hierdoor zijn wij in staat u een vaste prijs te geven voor uw behandeling. Wij werken altijd met een vaste prijs zodat er , eenmaal aangekomen in Penang, geen verassingen zijn.

Wij respecteren de privacy van onze klanten en zullen u dan ook nimmer vragen als referentie voor ons op te treden. Met als gevolg dat wij u geen referenties kunnen aanbieden.

Onderzoeksfase

Wij sturen u onze uitgebreide medische vragenlijst en ons registratieformulier.

Door alle vragen te beantwoorden hebben wij de zekerheid dat u medisch gezien fit bent om de door u gewenste behandeling te ondergaan. Indien noodzakelijk zijn additionele onderzoeken, zoals een bloedonderzoek of foto's, inbegrepen in de prijs. Indien wij vragen hebben over uw medische verleden nemen wij contact op met onze doktoren en komen vervolgens bij u terug met onze aanvullende vragen.

Mocht u hebben besloten door te gaan dan volgt er een telefoongesprek tussen u en onze dokter.Hij belt u op op een tijdstip dat u schikt. U kunt hem vragen stellen over de behandeling. Mocht uw Engels niet voldoende zijn dan zijn wij aanwezig voor de vertaling. Hoewel wij zo'n gesprek aanmoedigen is het niet strikt noodzakelijk.

Planning

Heeft u besloten om naar ons toe te komen dan start de planning.
Laat ons via mail weten op welke datum u in Penang wilt aankomen en wanneer u weer wilt vertrekken.
Wij verifieren dan de beschikbaarheid van de dokter en het hotel. Nu kunt u uw vluchten en reisverzekering definitief boeken. Geeft u ons uw definitieve vluchtplan door.

Faktuur

Als alles definitief geboekt is sturen wij u onze faktuur.

Betaling

Wij vragen een aanbetaling van 30 % van het totale bedrag ter bevestiging van alle boekingen. Dit dient te gebeuren door een overboeking op onze rekening bij de HSBC bank hier in Penang, uw lokale bank kan dit voor u doen.

De resterende 70 % kunt u op dezelfde wijze overmaken als de aanbetaling of u kunt het bedrag kontant meenemen. U dient dit aan ons te geven na het intake gesprek met de chirurg en uiteraard voordat de behandeling plaats vindt.

Wij werken niet met credit cards nog accepteren wij cheques. Wij houden ons hier strikt aan.

Pre operatie instrukties

Indien uw behandeling hierom vraagt sturen wij u 2 of 3 weken voor uw vertrek deze instrukties per mail toe.

Reisplan

Een week voordat u vertrekt sturen wij u wat nuttige informatie als u dient over te stappen in Kuala Lumpur of Singapore. Ook vindt u hier wie van ons op het vliegveld is om u te ontmoeten.

Wij zijn nederlanders en zorgen voor u van aankomst tot aan vertrek.
Iedereen in Penang spreekt en verstaat engels.