not available
 
 
 
 


Op het vliegveld van Penang

Nadat u door de douane bent gegaan ziet u links een bankkantoor,hier kunt u uw Euro's wisselen naar Maleisische Ringgits om de eerste dagen door te komen.U kunt buiten Maleisie geen Ringgits kopen of verkopen.

In de aankomsthal wacht een van ons u op met een bord waarop uw naam staat.Hij of zij is uw kontaktpersoon gedurende uw verblijf in Penang.In de auto brengen wij u naar uw hotel,afhankelijk van waar dat is en drukte in het verkeer duurt dit tussen de 30 en 45 minuten.

Tolk

Als u om een tolk heeft gevraagd omdat uw beheersing van de engelse taal niet voldoende is is hij of zij ook aanwezig zoals ook tijdens alle afspraken die u later heeft.Inbegrepen hierbij zijn alle afspraken in het ziekenhuis voor het intakegespek op de dag van de behandeling zelf en bij alle vervolgafspraken.

In het hotel

We helpen u met het inchecken in het hotel.Men heeft hier uw paspoort nodig en een kopie van uw credit card voor persoonlijke uitgaven zoals room service of de was.Als dit is gebeurd gaan wij mee naar uw kamer om te zien of alles in orde is.

Hier krijgt u ons informatiepakket wat wij voor u hebben gemaakt.U vindt hier praktische informatie over Penang, over de restaurants die wij aanbevelen , winkelcentra en over schoonheidsbehandelingen.Hier vindt u ook onze service vragenlijst , leest u deze even door zodat u deze later ingevuld aan ons kunt teruggeven.Op die manier kunnen wij onze service voor toekomstige klanten verbeteren.Ook vindt u een kleine brochure over bijv.Britesmile,de tandarts,Lasik of Botox mocht u hiertoe besluitem omdat u toch in Penang bent.

Penang tourisme voorziet u van praktische informatie over Penang zoals een stratenkaart en wat er te zien is in kultureel Penang.

Er zit ook een welkomsbrief in het pakket dat de tijd aangeeft voor het intakegesprek eventueel gevolgd door de behandeling zelf.Wat praktische informatie over uw behandeling en wat u mee dient te nemen naar het ziekenhuis.Asl u nog vragen heeft is dit het moment.

Installeert u zich in uw kamer en doet u uw waardevolle zaken zoals uw paspoort in de kluis op uw kamer of naast de receptie.Maak vast uw overnachtingstas klaar inclusief wat toiletspullen en een handdoekje.

Op de dag van het intakegesprek/behandeling zijn wij op de aangegeven tijd in de lobby van uw hotel.

Kontakt houden

U krijgt het mobiele telefoonnummer van uw kontaktpersoon in Penang.Of het nu om medische zaken of over gewone dingen gaat u kunt altijd bellen.Natuurlijk kunt u ook ons kantoor bellen gedurende kantooruren.