not available
 
 
 
 


Ontslag uit het ziekenhuis

Voordat u weg mag komt de arts langs om te zien of u in aanmerking komt voor ontslag.Het ontslag is meestal rond het middaguur. U krijgt als dat nodig is aangegeven welke medicijnen u moet gebruiken en hoe vaak indien van toepassing het verband zal worden vervangen. Ook maakt de dokter met u een afspraak voor een verdere controle. Heeft u nog vragen dan is dit het moment; mag ik douchen,kan ik mijn haar wassen of mag ik zwemmen, waar moet ik rekening mee houden wat kan ik wel en niet doen.

Voor ontslag ontvangt u uw medicijnen met de bijbehorende instrukties.

Wij brengen u terug naar uw hotel.

Terug in uw hotelkamer

Wij zorgen ervoor dat u zich komfortabel installeert in uw kamer.Als er iets is dat u nodig heeft laat het ons even weten dan zorgen wij ervoor.

Uw hotel heeft roomservice dus als u iets wilt eten of drinken bel ze even.Uw ontbijt wodt op uw verzoek op uw kamer geserveerd. Zorg ervoor dat u uw medicijnen volgens de instrukties inneemt.

Voelt u zich niet leker, heeft u koorts of ziet u plotseling blauwe plekken belt u ons direct.We nemen u mee naar de arts in het ziekenhuis voor een kontrole. Wellicht is het nodig dat uw medicatie gewijzigd wordt of is er sprake van een kleine bloeding.

Neemt u alleen de pijnstillers als dat echt nodig is Wij adviseren u de eerste 1 ½ dag na ontslag uit het ziekenhuis te rusten cq het erg rustig aan te doen. Rust heelt!

Heeft u zin in een korte wandeling doet u dat gerust.

Hoe eerder u terug bent in uw normale doen des te eerder kunt u gaan genieten van alles wat Penang te bieden heeft.

Kontrole

Op de dag en tijd die wij u gegeven hebben halen wij u op in de lobby van uw hotel voor de eerste kontrole door onze arts. Afhankelijk van de behandeling die u heeft gehad en uw herstel kan dit de enige keer zijn maar het komt voor dat u een aantal keren terug moet voor kontrole. Als u vragen heeft stel ze gerust.

Nu kan uw vakantie beginnen!