not available
 
 
 
 


Wij hebben gemerkt dat veel van onze klanten een beetje weemoedig zijn als het tijd wordt om afscheid te nemen.Iedereen is 100 % tevreden met de behandeling die zij hebben ondergaan en het snelle herstel zonder zich ergens zorgen over te hoeven maken, dus vindt men het moeilijk om afscheid te nemen van Penang.

De openheid en vriendelijkheid van de mensen hier is datgene waarvan iedereen onder de indruk is.

Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Zorg ervoor dat u niets heeft vergeten in uw kamer en dat u uw paspoort en ticket heeft.Wilt u ongeveer 15 minuten voordat wij u ophalen uitchecken en uw eventuele persoonlijke uitgaven zoals roomservice of de wasserij afrekenen.

Op de afgesproken tijd zijn wij in de lobby om u naar het vliegveld te brengen.Wij vragen u over ons serviceformulier en onderweg is er voldoende tijd om over uw ervaringen te praten.

Op het vliegveld helpen wij u met het inchecken en zorgen ervoor dat u niet extra hoeft te betalen voor eventueel overgewicht vanwege uw inkopen hier in Penang.

Wij wensen u een goede vlucht toe.

Thuis

Eenmaal thuis vindt u onze e mail of de vlucht goed is geweest.

Normaal gesproken is er geen noodzaak om een arts te zien voor nakontrole.

Als u vragen heeft over uw behandeling of in het geval dat u denkt dat er iets niet goed is , mailt u ons even.Na overleg met de arts heeft u ons antwoord binnen 24 uur.

Waar nodig gebruiken onze artsen oplosbare hechtingen voor het sluiten van de wond, dus deze hoeven niet verwijdert te worden.

Tenslotte als u tevreden bent over uw behandeling , uw verblijf in Penang en niet in de laatste plaats onze service beveelt u ons aub aan bij kollega's,vrienden en familie.

Vergeet u niet : Als er maar iets is e mailt u ons via admin@beautiful-holidays.com