not available
 
 
 
 


Het is de moeite waard om te overwegen om zoveel mogelijk te zien van wat Maleisië, Singapore of Indonesië te bieden hebben, u heeft ten slotte een lange reis gemaakt om hier te komen. Eenmaal hier is het de moeite waard om wat van de omgeving te zien. Azië is een geheel ander werelddeel. Een extra weekje vakantie om wat van dit gedeelte van de wereld te zien is bijna een must. U valt van de ene in de andere verbazing en hoewel de TV al veel in uw huiskamer brengt is het “live” toch anders. Uit ervaring sprekend het is de moeite waard en ter plekke niet zo duur als vanuit Nederland.

Natuurlijk moet de dokter u toestaan om mee te gaan, maar wij checken alles zodat, als u de verkeerde tocht kiest in combinatie met uw behandeling, wij u daarvan op de hoogte stellen tijdens het sturen van de prijsopgave of later als u bij ons kantoor boekt, omdat u eenmaal in Penang alsnog van mening verandert.

Als u echter van te voren geboekt heeft kunnen wij de lokale accommodatie aanpassen in Penang zodat u niet hoeft te betalen voor de nachten dat u niet in uw hotel in Penang bent. In dat geval, neemt u de bagage mee voor deze dagen en de rest zal veilig in het hotel bewaard worden, waar u weer terugkomt na uw trip.

In het geval van een verblijf in Kuala Lumpur of Singapore adviseren we dit te doen als onderdeel van uw terugreis. Zelfde principe als te voren, u hoeft niet te betalen voor de nachten dat u niet in uw hotel in Penang bent, zodat u niet dubbel betaalt.Dit geldt natuurlijk alleen als u van te voren zo’n trip boekt.

In ons informatie centrum, in de links sectie, vindt u een aantal links die gerelateerd zijn aan deze uitstapjes.

Tussenstop Singapore 2/3 nachten (Singapore Airlines).

 Het is zeker de moeite waard niet alleen voor winkelen, maar ook om Singapore’s dierentuin te bezoeken of de nachtsafari, deze zijn zeer indrukwekkend. Ook zijn er veel andere dingen te doen en te zien zoals de botanische tuinen en Sentosa eiland.

Tussenstop Kuala Lumpur 2/3 nachten (Malaysian Airlines).

 Bezoek de Petronas torens, en natuurlijk winkelen!

Bezoek Lake Toba in Sumatra, Indonesië, een 5-daagse tour met gids en chauffeur!

 Een korte vlucht brengt u naar Medan. U kunt ook de veerboot nemen als uw budget wat kleiner is of indien u het reizen per boot meer aanspreekt. Maar het is zeker een indruk die u nooit meer vergeet.Hier wordt Nederlands gesproken.

De Cameron hooglanden en Kuala Lumpur.

 Via Ipoh en de Chinese tempels in de grotten bezoeken we Kuala Kangsar beroemd vanwege de schitterende moskee.Op de Cameron hooglanden kunt u geneiten van de schitterende omgeving die fameus was bij de Engelsen tijdens de koloniale tijd.

Trektocht van 3 dagen in Taman Negara, Maleisië's Nationale (jungle) park.

 Niet erg gebruikelijk maar zeer avontuurlijk, u zult een goede indruk krijgen van het regenwoud en het wild leven in Maleisië.